Wat is I'm There?

I'm There is een web-applicatie waarmee je eenvoudig een uitnodiging voor een evenement kunt maken en delen met je gasten. De applicatie stelt de host in staat om een evenement aan te maken en gasten uit te nodigen met slechts een paar kliks.

Hoe gebruik ik I'm There?

Maak een evenement aan op I'm There, voeg informatie toe zoals het type evenement, locatie, datum, tijd en eventuele bijdrage. Deel vervolgens de uitnodiging via een link met je gasten, die hun aanwezigheid kunnen bevestigen door hun naam en e-mailadres in te vullen.

Moet ik een account hebben om I'm There te gebruiken?

Als host heb je een account nodig om een evenement aan te maken. Gasten hoeven echter geen account aan te maken, ze kunnen simpelweg de uitnodiging bekijken en hun aanwezigheid bevestigen.

Hoe beveiligt I'm There mijn persoonsgegevens?

I'm There maakt gebruik van een geëncrypte database om jouw gastenlijst en persoonsgegevens te beveiligen. Na drie maanden worden de gegevens automatisch geschoond. Als host heb je de enige toegang tot de volledige namen van de gasten en deze worden niet gedeeld of verkocht aan derden.

Kan ik zien wie er aanwezig zal zijn op mijn evenement?

Ja, als host kun je zien wie zich heeft aangemeld en hun aanwezigheid heeft bevestigd.

Worden de naam en email adres van mijn gasten gebruikt voor verdere marketingdoeleinden?

Nee, I'm There gebruikt de naam en e-mailadres van gasten enkel om hun aanwezigheid te bevestigen. Deze informatie wordt niet gedeeld of verkocht aan derden en niet gebruikt voor verdere marketingdoeleinden.

Hoe kan ik hulp krijgen als ik problemen ondervind met I'm There?

Als je hulp nodig hebt bij het gebruik van I'm There, of vragen hebt kun je contact opnemen met ons via het contact formulier.